ΕΡΓΑ

Στα πάνω από είκοσι χρόνια επαγγελματικής δράσης έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία πολλά αξιόλογα έργα, συμπεριλαμβανομένης της ανέγερσης πολυκατοικιών, μονοκατοικιών και μεζονετών στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας. Η αφοσίωση μας στην ποιότητα και η επαγγελματική μας προσέγγιση μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών μας

Ολοκληρωμένα έργα

Εξερευνήστε το αποκορύφωμα της αφοσίωσης και της τεχνογνωσίας μας στον τομέα των κατασκευών μέσα από το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο των ολοκληρωμένων έργων μας.

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 6 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Κατασκευή του 2022 , σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους, με ενεργειακή κλάση Α+, αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση. Στον ισόγειο χώρο υπάρχουν 5 γκαράζ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΧΑΣΑΠΕΪΚΑ

Μεζονέτα στα Χασαπέϊκα, κατασκευασμένη το 2012. Η μεζονέτα με θέα στη θάλασσα και πισίνα αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 38 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Πολυκατοικία στο Παράλιο Άστρος, κατασκευασμένη το 2009. Αποτελείται από 38 διαμερίσματα, ενώ υπάρχουν επίσης 3 γραφεία και 19 γκαράζ στο ισόγειο. Η πολυκατοικία παρέχει ολοκληρωμένες κατοικίες και εργασιακούς χώρους σε μια κομψή και σύγχρονη αρχιτεκτονική, προσφέροντας άνεση και ποιότητα διαβίωσης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 9 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Πολυκατοικία στο Παράλιο Άστρος, κατασκευασμένη το 2004. Αποτελείται από 9 διαμερίσματα, ενώ υπάρχει επίσης 1 γραφείο στο ισόγειο. Η πολυκατοικία παρέχει ολοκληρωμένες κατοικίες και εργασιακούς χώρους σε μια κομψή και σύγχρονη αρχιτεκτονική, προσφέροντας άνεση και ποιότητα διαβίωσης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ

Μονοκατοικίες στο Άστρος, κατασκευασμένες το 2007. Με απεριόριστη θέα στον Αργολικό κόλπο και το χωριό του Άστρους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 9 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Κατασκευή του 2004 , σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους, με επιπλέον 4 γκαράζ και 1 γραφείο στον ισόγειο χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΒΕΡΒΕΝΑ

Μεζονέτες στα Κάτω Βέρβενα, κατασκευασμένες το 2006. Με απεριόριστη θέα στον Αργολικό κόλπο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 13 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Κατασκευή του 2003 , σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 12 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Κατασκευή του 2005 , σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 18 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Κατασκευή του 2001 , κοντά στο γήπεδο του Παραλίου Άστρους, κατασκευάστηκε η πρώτη πολυκατοικία της εταιρίας.Διαθέτει επίσης 2 γκαράζ στο ισόγειο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έργα σε εξέλιξη

Εξερευνήστε τα υπό κατασκευή έργα μας, που περιλαμβάνουν διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες και άλλες οικιστικές αναπτύξεις.
παράλιο πολυκατοικία 2024

3 ΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 9 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Το νέο μας έργο που βρίσκεται στη φάση της ανάπτυξης, πρόκειται για μια πολυκατοικία 3 ορόφων με συνολικά 9 διαμερίσματα και 8 γκαράζ. Χαρακτηριστικά: Ενεργειακή κλάση Α+, Θερμομόνωση, Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, Αντλία θερμότητας για ψύξη-θέρμανση, Πόρτα ασφαλείας πυράντοχη, Ηλιακός θερμοσίφωνας αυτόνομος σε καθε διαμέρισμα, Ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες κουζίνας είναι λάκα. Τριφασική παροχή ρεύματος .
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΧΑΣΑΠΕΪΚΑ

Πρόκειται για μεζονέτα με πισίνα και απεριόριστη θέα θάλασσα. Χαρακτηριστικά: Ενεργειακή κλάση Α+, Θερμομόνωση, Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, Αντλία θερμότητας για ψύξη-θέρμανση, Πόρτα ασφαλείας πυράντοχη, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες κουζίνας είναι λάκα. Τριφασική παροχή ρεύματος .
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ενδιαφέρεστε για αγορά ακινήτου;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.

Privacy Policy | Terms and Conditions
© 2024 | AristonTec | All rights reserved
Τοποθεσία
  • Δελφών, Παράλιο Άστρος
  • 27550-52124
Παρακολουθήστε τις ενημερώσεις