ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ariston Tec ξεκίνησε το ατέρμονο ταξίδι της το 2001, όταν ο Βλάχος Χρήστος και ο Μπουτσικακης Σωτηρης του ίδρυσαν την εταιρία στο Παράλιο Άστρος. Από τότε, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα κατασκευαστικών υπηρεσιών στην περιοχή.

Εξερευνηστε μας

Η ομάδα μας

Ανακαλύψτε την κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας στις οικοδομικές επιχειρήσεις - μια παθιασμένη και εξειδικευμένη ομάδα αφοσιωμένη στην καινοτομία, τη συνεργασία και την επίτευξη της αριστείας. Μαζί, διαθέτουμε ποικίλη τεχνογνωσία και σταθερή δέσμευση για τη μετατροπή των ιδεών σε αποτελεσματικές λύσεις.

Παναγιώτης Μαντάς

Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ

Ιωάννης Τσιούλος

Μηχανολόγος

Το ταξίδι μας στην ακινήτων.

Το ταξίδι μας στην κατασκευή ακινήτων έχει σημαδευτεί από την καινοτομία, την αριστεία και τη δέσμευση για τη δημιουργία χώρων που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας.
Kατανοούμε ότι η αγορά ενός ακινήτου δεν είναι απλώς μια συναλλαγή, αλλά ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή ενός ατόμου. Είτε πρόκειται για διαμερίσματα που επαναπροσδιορίζουν την αστική διαβίωση, είτε για σπίτια που αποπνέουν γοητεία και άνεση, είτε για ακίνητα που υπόσχονται επενδυτικές δυνατότητες, προσπαθούμε σταθερά να ξεπερνάμε τις προσδοκίες και να προσφέρουμε πέρα από κάθε φαντασία.
Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο για την οικογένειά σας είτε αναζητάτε επενδυτικές ευκαιρίες στη δυναμική αγορά ακινήτων, η AristonTec είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Ελάτε μαζί μας καθώς συνεχίζουμε να επαναπροσδιορίζουμε το τοπίο της κατασκευής ακινήτων, έναν εκλεκτό χώρο τη φορά.

Λόγια πελατών

Το διαμέρισμα που κατασκευάστηκε από την Ariston Tec είναι υψηλής ποιότητας και δεξιοτεχνίας.

Joanna Calgelia

Η προσοχή στη λεπτομέρεια στην κατασκευή των διαμερισμάτων Ariston Tec κάνει το διαμέρισμα μια ευχαρίστηση για να ζεί κανείς.

Rae Woodman

Η αγορά ενός διαμερίσματος από την Ariston Tec είναι μια απλή διαδικασία.

Jordan Wright

O κ. Βλάχος και η ομάδα του μας παρείχαν πραγματικά μια λύση πλήρους εξυπηρέτησης με την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς και συναλλαγής.

Ethan Wilson

Υπήρχε αμεσότητα και δράση σε κάθε αίτημά μας. Η ποιότητα στην κατασκευή ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια των επόμενων 20 ετών που πέρασαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Anita Naylor

ενδιαφέρεστε για αγορά ακινήτου;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.

Privacy Policy | Terms and Conditions
© 2024 | AristonTec | All rights reserved
Τοποθεσία
  • Δελφών, Παράλιο Άστρος
  • 27550-52124
Παρακολουθήστε τις ενημερώσεις